Jong Rabo

Auteur: Tessa van Barneveld, Bestuur

Reverse Mentoring

Wist je dat jouw jonge(re) blik andere inzichten kan geven? Je bent misschien niet de meest ervaren collega, maar je ziet andere dingen, stelt andere vragen en bent nieuwsgierig. Gewoon: omdat je op jouw manier naar de wereld kijkt. Zelf vind je dat eigenlijk niet zo bijzonder. Dat is toch ‘normaal’? Ja en nee. Want jouw blik is anders dan die van een senior manager die jarenlange ervaring heeft en van een andere generatie is. Wil jij komend half jaar bijzondere gesprekken voeren met iemand uit senior management waarbij jij de vragen stelt en coacht? Dan is het Reverse Mentoring programma iets voor jou!

Meestal worden we gecoacht door collega’s die al langer bij Rabobank werken dan wijzelf, meer ervaring hebben en/of een senior positie vervullen. Bij Reverse Mentoring werkt het juist andersom: jonge, enthousiaste collega’s coachen een door de wol geverfde manager.

We zijn voor 12 senior managers, de mentees, op zoek naar Jong Rabo-leden die in de periode van april tot en met oktober 2021 de rol van mentor willen vervullen. In deze periode vindt er een kick-off plaats, plan je samen met je mentee 4 coachgesprekken, voer je 4 intervisiegesprekken met jouw mede mentoren en sluiten we vervolgens in oktober gezamenlijk af. Tijdens de kick-off ontvang je alle tools en middelen om dit traject tot een succes te maken. Hou het begin van de avond van 21 april alvast vrij in jouw agenda!

Hoe meld je je aan voor Reverse Mentoring?

Voel je je aangesproken en heb je zin om mee te doen? Super! Laat ons op creatieve wijze weten wie jij bent en wat jij brengt als mentor! Dit mag in een filmpje (max. 5 min), een collage of een brief. Iets wat bij jou past. Graag ontvangen wij jouw aanmelding voor 5 maart. Na 5 maart zullen wij een selectie maken en laten wij jou weten of je dit avontuur met ons mag aangaan.

Stuur jouw motivatie naar seline.de.groot@rabobank.nl met als onderwerp Aanmelding Reverse Mentoring.

Reverse Mentoring

“Iedereen heeft een netwerk nodig om je door het leven te brengen. Jong Rabo is niet alleen een netwerk waar je leert, maar waar je ook een toekomst opbouwt. Hier heb je voor de rest van je leven wat aan, zowel tijdens als na je Rabobankcarrière.”

Berry Marttin - lid raad van bestuur Rabobank