Algemeen

Jong Rabo is met ruim 1.250 leden hét netwerk voor jonge medewerkers binnen Rabobank. Onze commissies organiseren diverse activiteiten: van persoonlijke ontwikkeling tot bedrijfsbezoeken en netwerkbijeenkomsten. Jong Rabo fungeert tevens als klankbord voor de gehele organisatie en behartigt de belangen van jonge medewerkers tot 36 jaar. Met circa 80 commissie- en bestuursleden, verdeeld in 16 thematische of geografische onderdelen, wordt gezorgd voor een uitgebreid aanbod aan uiteenlopende activiteiten.

De focus van Jong Rabo ligt op het organiseren van activiteiten voor en door haar leden. Hierbij staan de volgende kernwaarden centraal:

  • Verbindend
  • Toegankelijk
  • Vernieuwend
  • Ontwikkelgericht
  • Inspirerend

Jong Rabo organiseert ruim 70 activiteiten per jaar verdeeld over zes categorieën of een combinatie daarvan: persoonlijke ontwikkeling, teambuilding, bedrijfsbezoeken, kennisverbreding, klankbord voor (senior) management van onderdelen van Rabobank, sport en netwerken. In totaal biedt Jong Rabo jaarlijks ongeveer 1.500 deelnemersplaatsen tijdens haar activiteiten, georganiseerd in het hele land en zelfs daarbuiten!

Je kunt lid worden als je jonger bent dan 36 jaar en in dienst bent van Rabobank. Iedereen is welkom, ongeacht je standplaats, functie én opleidingsniveau. Het grootste deel van de activiteiten is vrij toegankelijk voor de lidmaatschapscontributie van slechts €28,- per jaar.

Jong Rabo nodigt je van harte uit om aan te sluiten, zodat je je netwerk kunt verbreden, als klankbord van de organisatie kunt fungeren en jezelf verder kunt ontwikkelen. Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in!

"Empowerment van onze leden hebben we laten zien door hen een podium te geven en de klankbordrol als vereniging te versterken. Op die manier dragen wij bij aan de ontwikkeling van Rabobank én die van onze leden.”

Marijke Klaver – Voormalig voorzitter Jong Rabo