Contact

Lidmaatschap

Veel zaken omtrent je lidmaatschap kun je zelf regelen. Via jouw profiel onder het pijltje rechts bovenaan de website kun jij je lidmaatschap eenvoudig aanpassen. Denk hier bijvoorbeeld aan als je bent gewijzigd van functie, je een nieuw e-mailadres of rekeningnummer hebt of als je bent verhuisd. Heb je toch nog een vraag? Neem contact op met de secretaris:

Secretaris@jongrabo.nl

Uit Dienst bij Rabobank?

Ben je uit dienst bij de Rabobank? Helaas worden leden niet automatisch uitgeschreven. Om je uit te schrijven stuur een email naar onze secretaris: 

Secretaris@jongrabo.nl

Externe contacten

Jong Rabo zoekt vaak de samenwerking met andere jongerenverenigingen en externe partijen. Heb, ben of weet jij een interessant contact voor onze vereniging? Neem contact op met het bestuurslid Externe Betrekkingen:

Luuk.Willems@rabobank.nl


Actief kader

Zonder vrijwilligers geen actief kader en geen georganiseerde activiteiten. Ben jij commissielid en heb je vragen die jouw commissie aangaan? Op zoek naar de jaarplannen van andere commissies? Wil je een activiteit op de kalender plaatsen? Of ben jij nog geen actief lid en wil je jezelf ook graag inzetten voor de jongerenvereniging van Rabobank? Neem contact op met:

Yasmine.smit@rabobank.com

Communicatie

Ontvang je als lid onze maandelijkse nieuwsbrief niet? Of wil je als commissie een activiteit onder de aandacht brengen? Neem contact op met de Marketing- en Communicatiecommissie:

fm.nl.marcom.jongrabo@rabobank.nl

"Door onze leden in contact te brengen met jongeren van andere verenigingen worden ze uitgedaagd om out of the box te denken,
dat resulteert in leerzame multidisciplinaire bijeenkomsten met een prachtige dynamiek!”

Yannick de Rooij – Voormalig voorzitter Jong Rabo