Jong Rabo

Auteur: Yasmine Smit, Bestuur

Wil je jouw skills ontwikkelen, netwerk vergroten én een bijdragen leveren aan Young Rabo? Dan hebben we goed nieuws! Voor 2023/2024 kun jij je nog aanmelden voor één van onze commissies of een bestuursrol. Nieuwsgierig naar wat het zijn van commissielid inhoudt en voor welke rollen wij nog leden zoeken? Lees dan snel verder.

 

Congres commissie 2024!

Wij zijn op zoek naar de nieuwe Congres commissie 2024! Het jaarlijkse Young Rabo congres is hét event voor en door onze leden en zal plaatsvinden in het tweede kwartaal van het jaar. Als commissie ben je onder andere verantwoordelijk voor het vormgeven van het thema, locatie en sprekers.

  • 3-5 commissieleden
  • 1 voorzitter
  • Eén congres voor minimaal 100 leden
  • Een behoorlijk budget om te besteden

Wil jij onderdeel zijn van deze vette commissie en zie je het helemaal voor je om dit event samen met vier andere Young Rabo leden te organiseren? Meld je dan aan door voor 25 mei een korte motivatie te sturen naar frederique.visser@rabobank.nl!

Studiereiscommissie 2023
De Studiereiscommissie organiseert elk jaar een van de mooiste reizen die je met jouw Young Rabo collega’s kunt maken. Met een commissie van 5 personen bepaal je het doel van de reis en werk je een gave bestemming met bijbehorend thema uit. Eerder reisden we al af naar Canada, Kenia, Argentinië en St. Louis Amerika. In 2023 zullen we wederom de koffers pakken. Je organiseert deze onvergetelijke reis voor 40 Young Rabo leden en je draagt zorg voor een inspirerend programma, een uitdagend thema, een prikkelend persoonlijk ontwikkeltraject en gezellige activiteiten.

Aangezien de commissie in november al van start is gegaan, ligt de keuze van de locatie inmiddels vast. Maar geen zorgen, er is nog genoeg te doen. We zoeken daarom een commissielid die zich graag wil inzetten voor een succesvolle studiereis!

Geïnteresseerd? Meld je dan aan door voor 25 mei een korte motivatie te sturen naar yasmine.smit@rabobank.com!

Bestuur

We zijn op zoek naar een nieuw algemeen bestuurslid vanaf juli 2023! Wil je meer weten, kijk dan hier.

Openstaande vacatures Young Rabo

“Ik ben ontzettend trots op de vereniging die er nu staat;
passievolle, gedreven mensen die gaan voor hún organisatie en daarmee (Jong) Rabo uniek maken!”

Marijke Klaver – Voormalig voorzitter Jong Rabo