Jong Rabo

Auteur: Jessica White, Bestuur

Wil je jouw skills ontwikkelen, netwerk vergroten én een bijdragen leveren aan Jong RaboDan hebben we goed nieuws! Voor 2021 kun jij je nog aanmelden voor één van onze commissies of projectgroepenNieuwsgierig naar wat het zijn van commissielid inhoudt en voor welke rollen wij nog leden zoeken? Lees dan snel verder. (Dit bericht wordt actueel bijgehouden met alle open vacatures van dit moment). 

Wat doe je als commissielid bij Jong Rabo? 

Als commissielid organiseer je samen met andere commissieleden één of meerdere activiteiten die bijdragen aan waar de vereniging voor staat. Denk aan professionele ontwikkeling, netwerken en teambuilding. Een ontzettend mooie manier om jezelf verder te ontwikkelen en jouw netwerk binnen en buiten Rabobank uit te breiden.  

Wil jij je graag nog aanmelden voor 2021, maar heb je de aanmeldperiode gemist? Laat het ons zo snel mogelijk weten door een korte motivatie naar Moniek.Schoenmaker@rabobank.com. Wil je graag in een andere commissie dan waarvoor de vacatures open staan? Ook dan mag je Moniek een mail sturen. We plaatsen je op de reservelijst en nemen contact met je op als er een plekje vrij is. 

Overzicht openstaande vacatures commissies 

FLAIRS 2021
FLAIRS is hét jaarlijks interbancaire evenement. Je organiseert dit mooie event samen met 8 leden van jongerenverenigingen van andere grootbanken. We zoomen in op wat jou als jonge bankier tegenwoordig bezighoudt, de invloed die je kunt uitoefenen op je eigen werk, maar ook jouw eigen toekomst en de toekomst van de bancaire sector komen aan bod. 

Over Jong Rabo projectgroepen 

Naast commissies heeft Jong Rabo een aantal projectgroepen. In deze projectgroepen werken we samen aan belangrijke thema’s die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de vereniging, onze leden en de Rabobank. Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een projectgroep, samen impact te maken en de vereniging verder te professionaliseren? Stuur een korte motivatie en je CV naar Sasja.van.Ravens@rabobank.nl

Overzicht openstaande vacatures projectgroepen

Projectgroep internationalisering
Wil jij je netwerk internationaal uitbreiden? Dan is de projectgroep internationalisering iets voor jou. Na ruim twee jaar onderzoek, het uitzetten van de strategie en internationaal netwerken zijn vijf regio’s gestart met het uitrollen van Jong Rabo in hun deel van de wereld. En daarbij kunnen ze ook volgend jaar onze hulp goed gebruiken. Als zogenoemde ‘JR-wereldcoach’ ben je diegene die onze ambassadeurs in de regio’s in contact brengt met de commissies in Nederland. Wat kunnen zij van ons leren als het gaat om het organiseren van activiteiten? En bij welke activiteiten kunnen ze aansluiten? Ook ondersteun je hen bij het vormgeven van hun jongerenvereniging vanuit de Jong Rabo gedachte.

Meer weten? Lees de blog van Sasja op Yammer hier.

Overzicht openstaande vacatures bij externe partijen 

Ook werken wij als Jong Rabo samen met jongerenverenigingen die bijdragen aan de ontwikkeling van jonge medewerkers. Verenigingen die meedenken over belangrijke thema’s die ons raken. Af en toe zijn onze externe partijen op zoek naar versterking van buitenaf, zodat zij vanuit verschillende perspectieven kunnen handelen. Mocht je meer willen weten over onderste vacatures of onze externe partijen, stuur een mail naar Ylona.Mak@rabobank.nl

VCP – Pensioenwoordvoerder (vrijwillig)
Als pensioenjongerenwoordvoerder van VCP Young Professionals behartig je de pensioenbelangen van jonge professionals. Je gaat geregeld in gesprek met jongeren van de VCP en VCP Young Professionals over pensioenen en vertegenwoordigt de jongeren binnen en buiten onze organisatie, richting politiek, maatschappelijke organisaties en in de media. Voor meer informatie hierover lees de blog van Karin op Yammer hier, of stuur een mail naar Karin.Hereijgers@rabobank.nl

Openstaande vacatures Jong Rabo

"Mijn lidmaatschap bij Jong Rabo was een bijzonder grote meerwaarde in mijn Rabobankcarrière.
De door mij gevolgde activiteiten bij Jong Rabo waren altijd energizing”

Femke Oude Geerdink – Voormalig Commissielid Jong Rabo