Jong Rabo

Auteur: Sasja van Ravens, Bestuur

Op 5 oktober vieren we diversiteit. Ben jij benieuwd hoe jij kan bijdragen aan een diverse en inclusieve bank en samenleving? Deze dag staat boordevol activiteiten om jou te inspireren en hierbij te helpen. Schrijf je nu in!

Diversity Day staat dit jaar in het teken van ‘Jezelf zijn werkt’. Alleen als je jezelf kunt zijn en anderen dezelfde vrijheid hebben, kunnen we ieders talenten benutten en nog effectiever samenwerken. Dit maakt Rabobank niet alleen een plezierige plek om te werken, maar draagt ook positief bij aan onze bedrijfsresultaten én innovatiekracht.

Diversiteit en inclusie beginnen bij jezelf. Daarom is het sub-thema van de dag “Inclusion: What can I do?”. Verschillende interessante sprekers en gasten zullen jou helpen deze vraag te beantwoorden. Bijvoorbeeld door de workshop van Rocky Hehakaija te volgen, waarin ze je leert te werken vanuit een growth mindset. Of leer kritisch te kijken naar je eigen gedrag door deel te nemen een theater workshop verzorgd door Dramatic Resources. Je kunt ook aansluiten bij een workshop over inclusief leiderschap. Kortom: Wat kan jij doen om de potentie van diversiteit te benutten?

Diversity Day vieren we met  een online global event van twee uur voor alle Rabobank medewerkers. Om zoveel mogelijk collega’s wereldwijd te kunnen bereiken, zenden we het programma op twee tijden live uit. De eerste uitzending is van 9.00-11.00h CET en de tweede uitzending is van 16.00-18.00h CET

En het goede nieuws is dat er – rekening houdend met de COVID-19 richtlijnen - ook publiek aanwezig mag zijn tijdens het event dat wordt uitgezonden vanuit Utrecht. Mocht je fysiek aanwezig willen zijn, vink dit aan bij je inschrijving. We zullen dan later hierover contact met je opnemen.

Schrijf je nu in via Rabohub!

Diversity Day op 5 oktober – Schrijf je nu in

"Empowerment van onze leden hebben we laten zien door hen een podium te geven en de klankbordrol als vereniging te versterken. Op die manier dragen wij bij aan de ontwikkeling van Rabobank én die van onze leden.”

Marijke Klaver – Voormalig voorzitter Jong Rabo