Denk mee met de Denktank!

  17:00 uur
  Rabobank hoofdkantoor, Utrecht
  Denktank

  • #Brainstorm
  • denktank
  • ondernemingsraad
  • rabobank
Organisatie thema

Dinsdag 13 maart is het zover, dan wordt de allereerste Denktank georganiseerd. Het onderwerp is de Ondernemingsraad van de Rabobank (landelijk) waarvoor in de loop van dit jaar weer verkiezingen zijn.

De OR zal je denken, dat is toch helemaal niet zo’n spannend onderwerp voor ons jonge medewerkers? Precies! En daarom wil de OR juist van ons horen hoe ze dit onderwerp wél interessant kunnen maken. Zij merken namelijk dat hun ledenbestand aan het verouderen is. 

Wij hebben deze uitdaging aangepakt en organiseren op dinsdag 13 maart tussen 17 uur en 18 uur een brainstormsessie om de OR advies te geven hoe ze dit aan kunnen pakken. En voor deze brainstormsessie zoeken we Jong Raboleden.

Iedereen is welkom: Weet je er veel vanaf? Of weet je helemaal niks? Werk je lokaal of Centraal?
Het enige wat we zoeken is een groep mensen die bereid is zijn mening te geven en met ons mee te denken, kritisch en opbouwend! Het kost slechts 1 uur van je tijd.

Waarom aanmelden voor deze Denktank? 
Omdat het gaaf is mee te kunnen denken om de organisatie naar een hoger niveau te krijgen! We zien jullie dan ook graag op de 13e!

Groeten, de Denktank

Aanvang: dinsdag 13 maart 2018 17:00
Organiserende commissie Denktank
Inschrijven vanaf: zaterdag 24 februari 2018 12:00
Inschrijven t/m: dinsdag 13 maart 2018 01:00

Rabobank hoofdkantoor - Croeselaan 18, 3521 CB Utrecht

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

“Iedereen heeft een netwerk nodig om je door het leven te brengen. Jong Rabo is niet alleen een netwerk waar je leert, maar waar je ook een toekomst opbouwt. Hier heb je voor de rest van je leven wat aan, zowel tijdens als na je Rabobankcarrière.”

Berry Marttin - lid raad van bestuur Rabobank