Bring a friend Pubquiz & Samenwerkdag

  17:30 uur
  Het Wapen van Tilburg, Tilburg
  Regiocommissie Zuid
  Nederlandstalig

  • netwerken
  • borrel
  • Pubquiz
Netwerken

We’re Back!

Regiocommissie Zuid is terug van weggeweest en klaar om jullie mee te nemen naar alle mooie parels en het bourgondische leven in het zuiden!

Om elkaar beter te leren kennen, organiseren we als eerste activiteit een fantastische Pubquiz met een drankje en een bitterbal(!) bij het Wapen van Tilburg, op steenworp afstand van het centraal station. Omdat er natuurlijk ook nog gewerkt moet worden willen we dit combineren met een samenwerkdag in Tilburg, de hoofdlocatie van Midden-Brabant.
En dat is nog niet alles, want voor deze keer mag je een introducé meenemen!

Mocht je niet kunnen aansluiten bij de Pubquiz, maar wil je wel aanhaken bij de samenwerkdag? Voel je welkom op de 3e verdieping!

 

Heb jij zin om de strijd aan te gaan met je collega's en de felbegeerde prijs in de wacht te slepen? Meld je dan nu aan!

Bij je aanmelding kan je direct aangeven of je een introducé wil meenemen. Je introducé ontvangt vanuit ons een uitnodiging voor de activiteit.

 

Datum: woensdag 7 juni

Aanvang samenwerkdag: vanaf 09:00 uur 

Locatie: (KringHouse) Spoorlaan 300, 5017JZ Tilburg

Aanvang Pubquiz: 17:30 uur 

Locatie: (Het Wapen van Tilburg) Spoorlaan 362, 5038CD Tilburg

 

*De 'Bring-a-friend' uitnodiging is bedoeld voor collega's die (nog) geen Young Rabo lid zijn. Young Rabo leden kunnen zich via de website aanmelden.

Aanvang: woensdag 7 juni 2023 om 17:30
Organiserende commissie Regiocommissie Zuid
Inschrijven vanaf: maandag 8 mei 2023 om 10:00
Inschrijven t/m: vrijdag 2 juni 2023 om 12:00

Het Wapen van Tilburg - Spoorlaan 362, 5038CD Tilburg

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

“Iedereen heeft een netwerk nodig om je door het leven te brengen. Jong Rabo is niet alleen een netwerk waar je leert, maar waar je ook een toekomst opbouwt. Hier heb je voor de rest van je leven wat aan, zowel tijdens als na je Rabobankcarrière.”

Berry Marttin - lid raad van bestuur Rabobank