Jong Rabo

Auteur: Kim Arts, Bestuur

Op 7 januari 2019 wordt een kennissessie georganiseerd door OBT Academy over Bankieren 3.0. Hieronder is meer informatie te lezen. Mocht je geïnteresseerd zijn, meld je dan aan door een e-mail te sturen naar: OBT-Academy@rabobank.nl.
 
Bankieren 3.0
Onze klanten laten steeds meer digitaal gedrag zien en hebben daarbij minder ondersteuning van lokale medewerkers nodig. Ook is sprake van steeds stringentere wet- en regelgeving o.a. op het vlak van zorgplicht, privacy en kapitaaleisen. Rabobank zoekt naar nieuwe, digitale business modellen. Veel relevante ontwikkelingen dus, maar hoe gaat het lokale bankenbedrijf van Rabobank daarmee om? Hoe kunnen we onze klantgerichtheid verder verbeteren? Hoe kunnen we onze maatschappelijke impact versterken? Hoe kunnen wij het vakmanschap van medewerkers verder ondersteunen?
Met het inrichten van 14 specialistenteams in de 14 nieuwe kringen wordt het lokale bankenbedrijf van de Rabobank in de komende maanden significant anders ingericht, onder de noemer Bankieren 3.0.
 
Wat gaan we doen?
We bespreken diverse onderdelen van de Bankieren 3.0 transitie. Want die nieuwe organisatie is niet het enige onderdeel van de Bankieren 3.0 transitie. Wat moet er allemaal aangepast worden in de systemen? Wat doen de transitieteams in de kringen? Wat doet de transitie met mensen, wat vraagt het qua samenwerking en leiderschap?
 
Wie? Douwe van der Meer, projectmanager Bankieren 3.0
Wanneer? Maandag 7 januari van 12.00 tot 14.00 uur
Waar? De sessie wordt gehouden bij Rabobank, Croeselaan in Utrecht
Let op Dit is een Brown Bag sessie, waar je zelf je lunch meebrengt
 
Deze sessie is een herhaling van de sessies op 20 november en 6 december.
 
Je meldt je aan door een mail aan OBT-Academy@rabobank.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk een uitnodiging via Outlook die je direct kunt accepteren om de sessie in je agenda te plaatsen.
 
OBT-Academy is het platform voor kennisdeling Over Business en Technology, een initiatief van Rabobank en Ordina, en onderdeel van de COO Academy.
 
 
Kennissessie Bankieren 3.0 op 7 januari 2019

"Door onze leden in contact te brengen met jongeren van andere verenigingen worden ze uitgedaagd om out of the box te denken,
dat resulteert in leerzame multidisciplinaire bijeenkomsten met een prachtige dynamiek!”

Yannick de Rooij – Voormalig voorzitter Jong Rabo