Jong Rabo

Auteur: Yasmine Smit, Bestuur

Wil je jouw skills ontwikkelen, netwerk vergroten én een bijdragen leveren aan Young Rabo? Dan hebben we goed nieuws! De aanmelding voor de Congrescommissie 2025 staat nu open! Nieuwsgierig naar wat het zijn van commissielid inhoudt? Lees dan snel verder.

Congres commissie 2025!

Wij zijn op zoek naar de nieuwe Congres commissie 2025! Het jaarlijkse Young Rabo congres is hét event voor en door onze leden en zal plaatsvinden in het tweede kwartaal van het jaar. Als commissie ben je onder andere verantwoordelijk voor het vormgeven van het thema, locatie en sprekers.

  • 3-5 commissieleden
  • 1 voorzitter
  • Eén congres voor minimaal 100 leden
  • Een behoorlijk budget om te besteden

Wil jij onderdeel zijn van deze vette commissie en zie je het helemaal voor je om dit event samen met vier andere Young Rabo leden te organiseren? Meld je dan aan door voor 31 mei een korte motivatie te sturen naar yasmine.smit@rabobank.com!

Gezocht! Enthousiaste Young Rabo leden voor Congrescommissie

“Iedereen heeft een netwerk nodig om je door het leven te brengen. Jong Rabo is niet alleen een netwerk waar je leert, maar waar je ook een toekomst opbouwt. Hier heb je voor de rest van je leven wat aan, zowel tijdens als na je Rabobankcarrière.”

Berry Marttin - lid raad van bestuur Rabobank