Jong Rabo

Auteur: Jessica White, Bestuur

Aan alle Jong Rabo leden,

Naar aanleiding van de maatregelen die op het advies van het RIVM getroffen zijn en het beleid van Rabobank, vinden er geen activiteiten plaats tot 31 mei 2020.

Mocht je je hebben ingeschreven voor één van deze activiteiten, dan neemt de commissie contact met je op.

Houd onze kanalen in de gaten voor online activiteiten!
Ons werkritme is veranderd. De één werk thuis, de ander op een andere locatie of volgens een aangepast rooster. Het inspireert ons dat veel ondernemers op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun bedrijf overeind te houden: virtual gym workouts, het opstarten van online platforms om lokale bedrijven te ondersteunen en vrijdagmiddagborrels via facetime. Ook Jong Rabo kijkt naar alternatieven om haar activiteiten te kunnen blijven organiseren. Houd daarom de komende weken onze website, nieuwsbrief en social media in de gaten voor nieuwe (online) Jong Rabo activiteiten!

Wij hopen je snel te zijn bij één van onze toekomstige activiteiten. In de tussentijd: zorg extra goed voor jezelf én voor elkaar. De gezondheid en veiligheid van onze leden staan voorop!

Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik of mijn mede bestuursleden deze natuurlijk graag.

Hartelijke groet,
Jessica
(Bestuurslid Communicatie)

 

Corona Virus Update 1-4

"Empowerment van onze leden hebben we laten zien door hen een podium te geven en de klankbordrol als vereniging te versterken. Op die manier dragen wij bij aan de ontwikkeling van Rabobank én die van onze leden.”

Marijke Klaver – Voormalig voorzitter Jong Rabo