Real Estate & Building Futureproof Festival*

  09:00 uur
  B. Amsterdam, AMSTERDAM
  Bestuur
  Nederlandstalig

  • Nieuwbouw
  • Housing
  • Woningmarkt
  • Hypotheken
  • Betaalbaar
  • Duurzaam
  • Verduurzaming
Teambuilding Bedrijfsbezoek Netwerken Kennisverbreding Organisatie thema

 *This event will be in Dutch

Kom jij ook naar het REBF Festival op donderdag 21 september?

Dit is een uniek kennisfestival met bouw- en vastgoedprofessionals. Een festival waar niet alleen de uitdagingen in de woningbouw opgave centraal staan, maar ook de relatie met de stikstof problematiek, opwarming van de aarde en grondstoffen schaarste. Tijdens dit evenement staat kennis delen centraal, maar speelt ontmoeten en verbinden ook een belangrijke rol.

Met meer dan 100 panels, gaan ruim 250 spelers binnen de bouw- en vastgoed het gesprek met elkaar aan over de belangrijke opgaves, oplossingen en ideeën. Denk hierbij aan:
- EU Taxonomy
- Biodiversiteit
- Biobased Materials
- (de)Regulering

Rabobank is één van de sponsoren van dit festival. Tijdens het festival zullen ook diverse collega’s deelnemen in panels. Zowel Wholesale als Rabo Real Estate Finance (REF) leveren specialisten met kennis over de bouw en vastgoedmarkt.  Het Rabo REF expertise centrum is onderdeel van commercial banking en staat opgesteld als sector specialist voor commercieel vastgoed in Nederland. Rabobank is een van de grootste financiers van commercieel vastgoed in Nederland en draagt bij aan de stimulering van duurzaam bouwen, meer klimaat adaptief EN circulaire waar mogelijk.  

Natuurlijk spelen jongeren een belangrijke rol in dit onderwerp en zijn de doelgroep die veel te maken zullen gaan krijgen met "Futureproof". Om deze reden heeft Rabobank Young Rabo (YR) een enorm waardevolle kans gegeven om hier een rol in te spelen door het beschikbaar stellen van een aantal kaarten. 

Dit houdt natuurlijk wel in dat er ook wat van de deelnemers wordt verwacht. Dus welke YR-leden zouden graag meer te weten komen over het onderwerp en zijn ook zeker niet bang om hun mening te delen?? Meld je dan aan voor dit unieke event waarbij wij als jongeren de kans krijgen om mee te denken en onze stem te laten horen! 

 

Programma: 

Voor dit programma wordt een bepaalde inzet verwacht vanuit de deelnemers. Het event bestaat dan voor YR ook uit meerdere dagen: 

  • Introductie en afstemming (13 September eind van de middag) / Digitaal:

In een online meeting van maximaal een uur zullen alle deelnemers afstemmen over het onderwerp, zodat wij voorbereid het event kunnen bezoeken. 

  • Het event zelf (21 September) / Fysiek:

Tijdens het event zullen wij in kleinere groepjes panels bezoeken. De lijst van panels is de vinden op de website van REBF (Programma 20 & 21 september | Dag 1 & 2 (rebf.nl)). Tijdens de voorbereidende sessie zal worden besproken hoe de registratie in zijn werk zal gaan. 

  • Vervolgsessie (28 September - in de middag)/ Fysiek:

Tijdens de vervolgsessie van een middag zullen wij nabespreken. Een belangrijk onderdeel hiervan zal bestaan uit het delen van onze ervaringen met zowel de REF als de organisatie van de REBF. 

 

No-show fee: 

Voor dit event hebben wij een gelimiteerd aantal tickets mogen ontvangen, die normaliter +- €200,- kosten. Om deze reden zullen wij dan ook een stricte no-show fee hanteren indien niet tijdig is afgezegd. Deze no-show fee zal worden toegerekend wanneer na 7 September 2023 zonder geldige reden wordt afgezegd of niet komt opdagen op de dag zelf zonder geldige reden. 

Daarnaast geldt de no-show fee niet alleen voor de dag van het evenement zelf (21 September), maar ook in het geval participanten niet komen opdagen tijdens de voorbereidings- en/of vervolgsessies. 

Het bedrag dat gehanteerd zal worden als no-show fee in de hierboven beschreven situaties is €20,-.

 

Inhoud van de dag (21 September):

 

Collega’s van Rabo REF zullen bij ontvangst in het conference centre B in Amsterdam kort een introductie geven waarna jullie zelf panels en ronde tafelgesprekken kunnen volgen. Deze kan je vooraf checken op de website bij het programma. Na de inschrijving gaan we met z'n allen afstemmen hoe we de verdeling willen hebben en hoe we elkaar na afloop erin meenemen. Aan het eind van deze dag volgt er een borrel met een award uitreiking voor pioniers uit de sector. Deze awards worden uitgereikt door o.a. Denise Notenboom, directeur Rabo REF. Na afloop is Rabo REF maar ook de organisatie van het REBF festival erg benieuwd naar jullie observering. Aan ons de taak om pro actief mee te denken, vragen te stellen en na afloop terugkoppeling te geven.

Aanvang: donderdag 21 september 2023 om 09:00
Organiserende commissie Bestuur
Inschrijven vanaf: dinsdag 1 augustus 2023 om 12:00
Inschrijven t/m: donderdag 31 augustus 2023 om 12:00

B. Amsterdam - Johan Huizingalaan 763, 1066VH AMSTERDAM

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

"Mijn lidmaatschap bij Jong Rabo was een bijzonder grote meerwaarde in mijn Rabobankcarrière.
De door mij gevolgde activiteiten bij Jong Rabo waren altijd energizing”

Femke Oude Geerdink – Voormalig Commissielid Jong Rabo