Intercompany Hockeytoernooi (by ABN AMRO)
24% vol

  09:00 uur
  Hockeyclub Pinoké, Amstelveen
  Bestuur
  Nederlandstalig

 • Intercompany
 • Hockey
Teambuilding

Please note that this information will be available in English later today (everyone can register for this activity)!

N.B. Inschrijving garandeert geen plek. Op basis van de aanmeldingen kijken wij hoeveel teams gevormd kunnen worden. Kort na de deadline komen wij hier op terug. Nadat je in een team geplaatst bent volgt een betaalverzoek om de eigen bijdrage te voldoen.

Op 8 juli is het zover! De 25e editie van het Intercompany Hockeytoernooi georganiseerd door ABN AMRO vindt plaats waarbij wij als Young Rabo voor het eerst deelnemen. Het belooft een geweldig hockeyfeest te worden.

Programma: 
Het toernooi vindt plaats op hockeyclub Pinoké te Amstelveen. In de ochtend beginnen de eerste wedstrijden en we sluiten de dag af met een BBQ en een goed feestje! De dag is rond 00:00 uur afgelopen. 

Teams:
De wedstrijden worden gespeeld met gemengde teams van young professionals. Je hoeft zeker geen ervaren hockeyer te zijn om mee te doen, naast sportiviteit staat deze dag ook zeker in het teken van gezelligheid. Per bedrijf kunnen er maximaal 2 teams inschrijven. N.B. Het is van belang te weten dat ten minste één team van Young Rabo kan deelnemen. Op basis van het animo wordt gekeken of een tweede team samengesteld kan worden. Wij vragen je bij je inschrijving te vermelden op welk niveau je wilt deelnemen (Champions League, Rookie League). Maar let op, als jij jezelf een gezellige 'derdehelfter' vindt dan is ook dat een optie (Supporter)!

Champions League
Deze poule is bedoeld voor de fanatieke en meer ervaren hockeyers. Ben jij aanwezig omdat je er alles uit wilt halen en tegen even fanatieke teams wilt spelen? Dan is dit de poule voor jouw team! 

 • Je speelt op een heel veld met 11 man.
 • Er moeten minstens 4 dames / 4 heren aanwezig zijn op het veld.
 • Per team schrijf je maximaal 14 spelers in.
 • Ieder bedrijf mag maximaal twee teams inschrijven.

Rookie League
Ben jij vooral aanwezig voor de gezelligheid en kom je niet om heel fanatiek te hockeyen? Dan is de Rookie League iets voor jou! De focus ligt met name op gezellig spelen in plaats van fanatiek hockeyen. 

 • Je speelt op half veld met 8 man.
 • Per team schrijf je maximaal 11 spelers in.

Supporter
Ben jij vooral aanwezig voor de gezelligheid en de zon en wat minder voor de sport? Dan is de Supporter rol wat voor jou! De focus ligt met name op de gezelligheid in de derde helft, dus laat vooral die hockeystick thuis. Houd er rekening mee dat je betaalt voor de gehele dag.

Kosten voor deelname: 

 • €45,- per persoon. 
 • Zowel voor de hockeyers als niet-spelende teamgenoten en de supporters.
 • Dit is inclusief lunch, BBQ en toegang tot het feest.

 

Omdat het een intercompany event betreft hebben wij geen invloed op de kosten per persoon (die zijn vooraf bepaald). Om die reden wordt een eigen bijdrage per deelnemer gevraagd van €45. Deze kosten worden vooraf door het bestuur betaald en om die reden geldt de regel dat uitschrijven kan tot en met 2 juni zodat wij zicht houden op het aantal deelnemers en dit tijdig kunnen doorgeven. Mocht je vragen hebben neem dan contact op met tim.van.oort@rabobank.nl (of via Teams).

Aanvang: zaterdag 8 juli 2023 om 09:00
Organiserende commissie Bestuur
Inschrijven vanaf: donderdag 25 mei 2023 om 12:00
Inschrijven t/m: vrijdag 2 juni 2023 om 12:00

Hockeyclub Pinoké - Jan Tooroplaan 46, 1182 AE Amstelveen

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.
Log in om je in te schrijven.

“Iedereen heeft een netwerk nodig om je door het leven te brengen. Jong Rabo is niet alleen een netwerk waar je leert, maar waar je ook een toekomst opbouwt. Hier heb je voor de rest van je leven wat aan, zowel tijdens als na je Rabobankcarrière.”

Berry Marttin - lid raad van bestuur Rabobank