Bedrijfsbezoek bij CPX in Deventer + Borrel met lokaal gebrouwen bier!

  16:00 uur
  Kantoor CPX, Deventer
  Regiocommissie Oost
  Nederlandstalig

  • Duurzaamheid
  • Lokaleonderneming
  • Energietransitie
Bedrijfsbezoek Netwerken Kennisverbreding

Regiocommissie Oost nodigt je uit om naar Deventer te komen, waar we CPX zullen gaan bezoeken! 

Nieuwsgierig naar hoe de energietransitie er van dichtbij uitziet, bijvoorbeeld een heel datacenter dak vol zonnepanelen? Ontdek het met deze activteit bij CPX!

CPX is een bedrijf dat montagesystemen ontwikkelt voor zonnepanelen, zodat deze efficiënt op allerlei verschillende daken geïnstalleerd kunnen worden. Ze zijn begonnen in 2004, en ondertussen al wereldwijd actief. 

Opgeteld hebben ze ondertussen al voor 7GW aan zonnepaneel-projecten geleverd, dat is genoeg voor 7 miljoen (!) huishoudens. Hiermee geven ze de energietransitie een flinke boost! Ook leiden zij ieder jaar gemiddeld 500 installateurs op, zodat ze nog meer impact maken in de transitie van fossiele brandstoffen naar duurzame bronnen. 

Tijdens deze activiteit gaan we in op hoe deze zonnepanelen worden geplaatst, ook gaan we uiteraard het dak op om dit van dichtbij te kunnen aanschouwen! Tijdens de borrel (uiteraard met Davo bier uit Deventer) kun je alle vragen over de energietransitie in actie kwijt aan de medewerkers van CPX, welke ook gezellig mee borrelen.

 

Globale planning

16:00-17:30: Rondleiding + demo van CPX

17:30-19:00: Borrel met DAVO biertjes uit Deventer & Snacks

 

Bereikbaarheid

Vanaf station Deventer is het 10 minuten met de bus (Lijn 8, 57 of 81) en 5 minuten lopen, of 15 minuten fietsen (genoeg OV fietsen beschikbaar).

Ook zijn er voldoende parkeerplekken bij CPX.

 

Voel je ook meer dan vrij om die dag met ons op kantoor te werken in Deventer! Het adres is: Hanzeweg 3, 7418 AW Deventer. Met een OV fiets (of Bus) is het vanaf Deventer Centraal ongeveer 10 minuten fietsen, CPX ligt op 5 minuten fietsen of 15 minuten lopen van het kantoor. Meer informatie hierover volgt per e-mail. 

Voor vragen kan je contact opnemen met Tim Lammers, tim.lammers@rabobank.nl

Aanvang: vrijdag 8 december 2023 om 16:00
Organiserende commissie Regiocommissie Oost
Inschrijven vanaf: dinsdag 24 oktober 2023 om 12:00
Inschrijven t/m: woensdag 6 december 2023 om 12:00

Kantoor CPX - Munsterstraat 7, 7418 EV Deventer

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

"Empowerment van onze leden hebben we laten zien door hen een podium te geven en de klankbordrol als vereniging te versterken. Op die manier dragen wij bij aan de ontwikkeling van Rabobank én die van onze leden.”

Marijke Klaver – Voormalig voorzitter Jong Rabo