Jong Rabo

Auteur: Karin van Tongerlo, Branding Commissie

Jong Rabo viert in 2017 haar 4e lustrumjaar en bestaat dan dus maar liefst 20 jaar. Rede voor een feestje! De Lustrumcommissie (bestaande uit Sander Venema, Marjolein Puylaert, Rolf Heinst en Amy Bovelander) is van start om dit jaar met de hele vereniging te vieren. We vieren dat we al 20 jaar een bijzonder onderdeel uitmaken van Rabobank. Dat we steeds meer betrokkenheid van onze leden krijgen. Dat we onze visie steeds vaker kunnen uiten binnen de organisatie. Dat we blijven verbinden binnen alle geleden van de bank, zowel lokaal, als centraal en door vele studiereizen zelfs internationaal. We vieren dat we onszelf en onze bank al 20 jaar blijven vernieuwen en uitdagen.

Vier dit jaar met ons mee!

Heb jij 20 oktober al gereserveerd in je agenda? Nog maar 2 maanden en dan vieren we ons lustrum! Wil jij dit op een extra bijzondere manier beleven? Speel dan mee voor de Mystery Lustrum Treatment!

Het lustrumfeest krijgt voor jou en een collega een wel heel speciaal tintje. Hoe? Dat is nog een ‘mystery’….

Hoe speel je mee? We stellen in 3 ronden vragen over Jong Rabo in:

  • The past
  • The present
  • The future

Stuur de antwoorden op de vragen na elke ronde naar lustrum@jongrabo.nl. Degene met de meeste antwoorden goed wint de VIP Treatment.

Ronde 1 The Past

  1. In welk jaar is Jong Rabo opgericht?
  2. Wat was de bestemming van de 1e studiereis?
  3. Hoe heette de eerste officiële bijeenkomst van Jong Rabo?

De deadline voor het aanleveren van ronde 1 is 4 september. Succes!

Jong Rabo viert lustrumjaar!

“Iedereen heeft een netwerk nodig om je door het leven te brengen. Jong Rabo is niet alleen een netwerk waar je leert, maar waar je ook een toekomst opbouwt. Hier heb je voor de rest van je leven wat aan, zowel tijdens als na je Rabobankcarrière.”

Berry Marttin - lid raad van bestuur Rabobank