Canceled - Eat, work, rave, repeat – A’DAM Tower

  16:00 uur
  A'DAM Tower, Amsterdam
  Regiocommissie West
  Nederlandstalig

  • Bedrijfsbezoek
  • Commercieel Vastgoed
  • Financiering
  • Brandpartner
Bedrijfsbezoek

A'DAM

Een iconisch en multifunctioneel gebouw waar interactie en samenwerking plaatsvindt – dat is de A’DAM Toren.

A’DAM bestaat uit een spectaculaire observatiedek, een hotel, een nachtclub en meerdere eetgelegenheden en bars. Tussen al deze attracties biedt de toren huisvesting aan de kantoren van ID&T, MassiveMusic, Gibson, Sony Music en andere creatieve ondernemingen in de muziekbranche.

Het gebouw is gefinancierd door Rabobank Amsterdam. Daarnaast is Rabobank al jarenlang een trotse brandpartner van A'DAM en steunt zij diverse culturele events. Het diverse concept draagt bij aan innovatie, creativiteit en ontwikkeling van de leefbaarheid van Amsterdam en de omgeving.

Opzet

Je wordt ontvangen in The Loft met koffie, thee en gebak. Hierna wordt een presentatie gegeven door één van de bestuurders van A’DAM en de relatiemanager vanuit Rabobank. De bestuurder gaat tijdens de presentatie vertellen over de fantastische activiteiten die in de toren worden georganiseerd. De relatiemanager legt de rol van Rabobank uit als brandpartner van de klant en het financieringsproces – hoe wij het commercieel vastgoed hebben gefinancierd en welke aspecten hierbij een rol hebben gespeeld.

Na de presentatie krijg je een rondleiding door The Loft, MOON en de Creative Members Club. 

Wil jij met ons mee om achter de schermen van A’DAM te kijken en meer te weten komen over commercieel vastgoed? Meld je dan nu aan!

 

------------------------

Fysieke activiteiten vanaf 1 september 

Vanaf 1 september organiseren we weer fysieke activiteiten. Hierbij volgen wij altijd het beleid vanuit Rabobank en het RIVM. Wij selecteren alleen locaties waar anderhalve meter afstand en andere hygiene maatregelen gewaarborgd kunnen worden. Wij verzoeken deelnemers om tijdens Jong Rabo events ten alle tijden de geldende hygiene voorschriften te volgen. Dit betekent dat als we een activiteit fysiek organiseren, je ervan uit kunt gaan dat het event geschikt is om aan alle regels te voldoen. Vanuit Jong Rabo worden er voorlopig geen borrels gefaciliteerd na afloop van fysieke activiteiten. Houd altijd onze kanalen in de gaten voor de laatste updates en informatie. 

Wil je hier meer over lezen? Kijk dan hier: https://jongrabo.nl/nieuws/coronavirus-update-22-8

Aanvang: dinsdag 6 oktober 2020 om 16:00
Organiserende commissie Regiocommissie West
Inschrijven vanaf: maandag 17 februari 2020 om 12:00
Inschrijven t/m: dinsdag 29 september 2020 om 23:59

A'DAM Tower - Overhoeksplein 1, 1031 KS Amsterdam

Log in om te bekijken wie zich heeft aangemeld voor deze activiteit.

"Mijn lidmaatschap bij Jong Rabo was een bijzonder grote meerwaarde in mijn Rabobankcarrière.
De door mij gevolgde activiteiten bij Jong Rabo waren altijd energizing”

Femke Oude Geerdink – Voormalig Commissielid Jong Rabo